Wil jij van 2024 jouw jaar maken op Pinterest? Dan is deze Pinterest Planner echt onmisbaar als je het mij vraagt. Als je wilt zorgen dat een platform echt voor jou en je business gaat werken dan is een goede planning essentieel, daar helpt deze planner je bij!

Onwijs zonde vind ik het om te zien dat bedrijven/bloggers/webshops Pinterest nog niet optimaal inzetten voor het verkrijgen van zoveel mogelijk online zichtbaarheid. Pinterest is namelijk een platform dat echt voor je werkt, zonder dat jij uren online moet zijn.

Wil jij:

 • Meer bezoekers op jouw website?
 • Meer bereik zonder zelf eindeloos online te zijn?
 • Niet moeten bedelen op social media voor een extra like of volger?
 • Zichtbaar zijn op een platform dat voor jou werkt?
 • Een bereik dat zonder moeite maar blijft groeien en groeien?

Pinterest is het antwoord!

Pinterest zakelijk inzetten

Als je het aan mij vraagt, dan vertel ik je volmondig dat Pinterest het beste marketingkanaal is dat je kunt gebruiken voor meer online zichtbaarheid. Deze visuele zoekmachine is ge-wel-dig en als jij het goed inzet zal het zeker voor je gaan werken. In deze wereld van online zijn en online zichtbaarheid willen we allemaal opvallen bij onze doelgroep. Of dat nu is om te inspireren, leren of om producten te verkopen; we willen gezien en gevonden worden. Laat dat nu precies zijn waar je Pinterest perfect voor kunt gebruiken!

Op Pinterest zijn maandelijks wereldwijd 482 miljoen mensen actief, circa 6 miljoen daarvan woont in Nederland: mensen die opzoek zijn naar inspiratie. Mensen die jij wilt bereiken met jouw artikelen/recepten/producten!

Deze mensen beginnen vaak al op tijd met het zoeken van inspiratie, gemiddeld zo’n 30-45 dagen van te voren. Uiteraard zijn er ook altijd mensen die ad-hoc zoeken, maar het is slim om vooruit te pinnen voor bepaalde feestdagen/zoektermen. En precies die informatie vind je in de 2024 Pinterest Planner!

De inhoud van de 2024 Pinterest Planner

Elke maand geef ik je tips over wat je kunt pinnen en welke komende feestdagen/trends je in de gaten moet houden voor een goede strategie. Het fijne is dus dat je elke maand in 1 oogopslag kunt zien wat je kunt pinnen én waarvoor je wellicht nog content moet maken.

Uiteraard kan het zo zijn dat niet alle trends passen bij jouw bedrijf/niche. Geen probleem natuurlijk, die sla je gewoon over.

Daarbij heb ik meteen een fijne checklist voor je gemaakt om je nummertjes bij te houden, zoals het aantal volgers en views. Print deze pagina uit en hou zo elke maand bij hoe het met je Pinterest account gaat!

Wil jij de Pinterest planner? Vul dan hieronder je beste mailadres in, dan krijg je hem in je mailbox!

2024 Pinterest Planner

  Je schrijft je in voor mijn mailinglijst. Je kunt je uiteraard op elk moment uitschrijven.

  Bewaar deze planner op Pinterest!

  Bewaar dit op 1 van je Pinterest borden! Zo kun je het later makkelijk terug vinden/lezen en ook anderen inspireren.

  2024 pinterest planner