De Kracht van Pinterest

Een unieke cursus voor NL & BE

MET 1 UUR IN DE WEEK OP PINTEREST JE BEZOEKERSAANTALLEN EN SALES EXPLOSIEF LATEN GROEIEN?

Ik leer je mijn Pinterest methode!

Zo zonde is het als ik zie dat ondernemers/bloggers nog niet of op de verkeerde manier Pinterest inzetten voor hun bedrijf. Ze weten eigenlijk niet wat ze doen en pinnen maar wat om maar te pinnen.

Wat als ik jou vertel dat je je bezoekersaantallen en sales met Pinterest echt explosief kunt laten groeien? Met maar 1 uur per week?!

Al sinds het begin der tijden ben ik actief op Pinterest en ik heb er dan ook al veel lessen over geleerd. Die kennis deel ik graag met jou! Zodat ook jij alles uit dit geweldige platform kunt halen.

Hik je hier tegenaan;

 • Je vraagt je af waarom mensen je producten niet kopen
 • Waarom ze jouw geweldige aanbod niet zien
 • Hoe het komt dat jouw concurrent wel succes heeft
 • Je hebt te weinig bezoekers om echt goed te verdienen met je website
 • Het frustreert je om uren actief te “moeten” zijn op verschillende social media
 • Je weet eigenlijk niet hoe je Pinterest het beste zakelijk kunt inzetten

Ben je klaar voor;

 • Meer bezoekersaantallen en sales, door een bereik dat maar blijft groeien en groeien?
 • Een online strategie die je minimale tijd kost, maar maximale resultaten levert?
 • Een huisstijl die te herkennen is uit duizenden?
 • Van pinners je trouwste fans en klanten maken?
 • Afbeeldingen waarop jouw ideale doelgroep zeker doorklikt?
 • Alles leren over wat WEL & NIET werkt op Pinterest?

Beantwoorde jij bovenstaande stellingen/vragen vooral met een ja?
Dan is deze cursus ‘De kracht van Pinterest’ écht iets voor jou!

Met deze cursus leer je alles wat jij moeten weten over Pinterest en hoe je dit het beste zakelijk kunt inzetten. Elke week, en dat voor 7 weken, ontvang je een waardevolle les + opdracht in je mailbox.

In week 7 vertel ik je alles over een geweldige Pinterest hack waardoor je écht maar 1 uur per week actief hoeft te zijn voor jouw Pinterest account.

Na deze cursus weet je precies hoe je meer online zichtbaarheid krijgt door Pinterest én door de voorbeelden en opdrachten weet je hoe je alles moet toepassen.

Een Pinterest strategie dat staat als een huis!

Pinterest cursus

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een verbeterde en vernieuwde cursus!

Wil je graag op de hoogte gehouden worden wanneer de cursus weer te koop is? Meld je dan aan!

  Deze cursus is perfect voor iedereen die meer met Pinterest wil doen. Zelfs als online marketeer heb ik veel nieuwe dingen geleerd over het optimaliseren van de pins door het gebruik van de juiste woorden en beeldmateriaal. Mijn bereik is binnen 2 weken met ruim 5000 views gestegen! Echt een aanrader als je Pinterest tactisch zakelijk wil inzetten om jouw business te laten groeien.

  Shelley Beekman

  Van 800 maandelijkse volgers zit ik nu (binnen een week!!!) al op 2,1k volgers. Iedere dag een paar honderd erbij.. I love it. Ik dacht dat ik al aardig wat van Pinterest wist, maar door de heldere uitleg en tips van Simone, besef ik dat er nog zoveel meer mogelijk is. Ik heb de smaak van het pinnen weer helemaal te pakken en ga nu natuurlijk voor de minimaal 10k per maand.

  Mocht je dus nog twijfelen… niet doen want waarom het wiel opnieuw uitvinden als dat al voor je gedaan is? Dank Simone voor het delen van jouw Pinterest kennis.

  Nina - Mama's van Eindhoven

  De cursus/training heeft me geholpen om te focussen en goed te starten met plannen. Hoewel mijn Pinterest best al lekker loopt, was het voor mijn gevoel nog steeds een chaos. Met de tips en plannen uit de training heb ik weer veel geleerd. Heel blij met de checklist ook!

  Anja - Anja's Food & Blog

  Pinterest was voor mij iets wat ik erbij deed, ik snapte nooit zo goed hoe het werkte.Tot ik via instagram bij Simone haar cursus terecht kwam. Het is een hele duidelijke overzichtelijke cursus waar ze je stap voor stap meeneemt in de wereld van pinterest.Het is eigenlijk allemaal niet zo ingewikkeld en met de papers die je bij de cursus krijgt heb je een prima pinterest strategie in handen. 
  Wat ik persoonlijk heel fijn vind is dat Simone hele heldere teksten heeft zonder poespas, waardoor je snel tot de kern komt. Aanrader dus!

  Boor - Domaine Malpas Kookt

  Afgelopen week heb ik deelgenomen aan de Pinterest cursus van Simone. Wat een leuke cursus! Ik werd helemaal enthousiast om mijn oude profiel weer nieuwe leven in te blazen en met alle tips & tricks van Simone is dat zeker gelukt. Pinterest is een super mooie tool waar we nog zoveel meer gebruik van kunnen maken. Ik heb mijn bedrijfspagina inclusief de borden geupdate en ik ga Pinterest de komende tijd weer inzetten om mijn doelgroep te bereiken. Een fijne en leerzame cursus die mij zeker heeft geïnspireerd!

  Elke - Innerdoorway

  Get in touch

  5 + 3 =

  simone van der koelen